Lajme

Kaq vota morën kandidatët për deputetë të PDK-së së Suharekës, në Prizren

Ilustrim

Në Komunën e Prizrenit, Partia Demokratike e Kosovës ka dalë e dyta, sipas rezultateve preliminare të shpallura nga KQZ-ja.

Këto shifra dolën pas rezultateve preliminare të KQZ-së për Komunën e Prizrenit, pas numërimit të 100% të votave të rregullta.

Në Prizren kandidatët e PDK-së së Suharekës kanë marrë këto vota: Enver Hoxhaj 929 vota, Ramë Vataj 677 vota, Besa Kuqi 131 vota dhe Florim Kryeziu 549 vota.