Kaq vota morën kandidatët për deputetë të PDK-së së Suharekës, në Dragash

Partia Demokratike e Kosovës ka arritur të dal partia e dytë në komunën e Dragashit, pas LDK-së.

PDK në komunën e Dragashit doli partia e dytë më e votuara me 26,93% të votave apo 3 mijë e 397 vota.

Këto shifra dolën pas rezultateve preliminare të KQZ-së për Komunën e Dragashit, pas numërimit të 100% të votave të rregullta.

Në Dragash kandidatët e PDK-së së Suharekës kanë marrë këto vota: Enver Hoxhaj 369 vota, Ramë Vataj 100 vota, Besa Kuqi 9 vota dhe Florim Kryeziu 42 vota.