Instituti i Shëndetit Publik të Kosovës: Ne mundemi bashkë me ju!

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës (IKSHPK) ka bërë thirrje që tu përbamheni rekomandimeve për parandalimin e Coronavirusit COVID-19.

“Qytetarë të dashur! Ju lutem përmbajuni rekomandimeve të Institutit Kombëtar dhe Ministrisë së Shëndetësisë”, ka shkruar IKSHPK në Facebook.

Po ashtu ky institut ka thënë se tani ju mund të na ndihmoni shumë duke qëndruar në shtëpi!

“Ne situatën epidemiologjike po e mbajmë duke e frenuar me një fre duke bërë xixa!”

Ky fre mund të ndalet në dy javët e ardhshme me ndihmën tuaj.

Andaj, na ndihmoni ta frenojmë bashkë me forcë të përbashkët

Virusi nuk ka këmbë, mos ia jepni këmbët virusit që të vij tek ju!

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.