Hoti paralajmëron pako të re prej 182 milionë eurove për rimëkëmbjen ekonomike

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka zhvilluar takim virtual me anëtarët e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime në Kosovë, i cili ndërlidh aktivitetet e Qeverisë dhe adreson sfidat e sektorit privat.

Hoti ka njoftuar se përkundër situatës me pandeminë COVID-19, Qeveria ka siguruar funksionimin e shumicës së bizneseve

Në këtë takim, Hoti ka rikujtuar se gjatë muajit tetor janë ndarë 87 milionë euro, prej të cilave 60 milionë u janë ndarë komunitetit të biznesit, duke u ndihmuar atyre që të qëndrojnë në treg.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Hoti ka kërkuar që anëtarët e këtij Këshilli të pajtohen për pakon e re për rimëkëmbje ekonomike për vitin 2021, në shumë prej 182 milionë euro, si dhe për një listë të reformave për një pako të re fiskale, të cilat pritet të finalizohen në fillim të vitit të ardhshëm. 

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
RAPORTO