Horror në Zvicër, nëna zvicrane dhe babai nga Kosova kanë abuzuar seksualisht me 5 fëmijët e tyre

Pesë fëmijë nga Cyrihu janë torturuar, lënë pas dore dhe abuzuar seksualisht me vite. Autorët e krimit: prindërit e tyre!

Të mërkurën, gruaja zvicerane * (48) dhe ish-burri i saj * (49) nga Kosova qëndruan para Gjykatës së Qarkut në Cyrih. Akuzat janë të shumta: Sipas aktakuzës, njëri prej fëmijëve u detyrua të hante jashtëqitjet e veta.

Një tjetër u shtyp me fytyrë poshtë në të vjella. Të dy prindërit fajësuan njëri-tjetrin para gjykatësit.

Sipas aktakuzës, të dy filluan të mos u jepnin ushqim dy prej shtatë fëmijëve të tyre në vitin 2003. Në moshën gjashtë dhe shtatë vjeç, prindërit thuhet se kanë filluar të mbyllin dy fëmijët. Aq kohë sa iu desh të bënin biznesin e tyre në terren.

Pelena të njomura në kokë!
Aktakuza flet gjithashtu për metoda sadiste të dënimit: thuhet se fëmijët janë rrahur pothuajse çdo ditë me shkopinj, grushta dhe një rrip. Ose u është dashur të qëndrojnë me fytyrë nga muri me orë të tëra me një pelenë të njomur në kokë, shkruan SuharekaOnline.

Thuhet se një vajzë tjetër është abuzuar seksualisht nga babai me vite të tëra. Dhe: një herë e ngulfati gruan e tij deri në pavetëdije. Aktakuza është një seri torturash prej 22 faqesh.

Babai dhe nëna akuzojnë njëri-tjetrin
Fakti që të gjitha këto gjëra kanë ndodhur në të vërtetë nuk u mohuan në gjykatë nga asnjëri prej bashkëshortëve tani të divorcuar. Por: nëna dhe babai akuzuan njëri-tjetrin.

Me lot në sy, babai u mbrojt përmes një deklarate: «Unë kurrë nuk do ta fal veten sepse nuk kam vërejtur atë që bëri gruaja ime për fëmijët. Ai kurrë nuk i ka sulmuar seksualisht fëmijët e tij: “Unë nuk jam një person i tillë”.

Martesa e dhunshme
Ish-gruaja e tij tregoi një histori krejt tjetër. Ajo përshkroi një martesë të dhunshme. “Ai më goditi që në fillim,” tha ajo për të pandehurin. “Ai gjithmonë donte që unë ta bëja këtë, por unë refuzova. Pastaj ai gjithnjë më godiste. “

Pse njëri prej fëmijëve duhet të akuzojë nënën e vet? Deklarata e nënës së akuzuar: “Ajo gjithmonë ka gënjyer”.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.