Haxhiu kërkon nga Serbia transferimin e katër shtetasve që po mbahen atje, publikon letrën

01.07.2024

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka publikuar një letër që ia ka dërguar ministres së Drejtësisë në Serbi, Maja Popovic, ku kërkon transferimin e katër shtetasve të Kosovës që aktualisht po mbahen në burgjet e Serbisë.

Haxhiu kërkon nga Serbia transferimin e katër shtetasve që po mbahen atje, publikon letrën Foto: Ilustrim

Bëhet fjalë për Nezir Mehmetajn, Hasan Dakajn, Sadik Durakun dhe Tefik Mustafën.

“Nezir Mehmetaj, Hasan Dakaj, Sadik Duraku dhe Tefik Mustafa duhet kthyer në Kosovë per tu gjykuar drejtë dhe paanshëm nga institucionet e drejtësisë në Republikën e Kosovës.”