Haradinaj: Taksa ishte arsyeja që SHBA ma refuzuan vizën!

I ftuar në Pressing në T7 kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj duke folur për temat aktuale që po kalon Republika e Kosovës ka folur edhe për taksën 100%.

Sipas kryeministrit gjatë takimeve me amabsador dhe politikanë të Kosovës disa herë i është përmendur mundësia për rrëzimin e tij.

Gjithashtu refuzimi i vizës për Lutjet e Mëngjesit në Washington lidhet direkt me taksën, është shprehur Haradinaj.

“Respekt për çdo vendim prej Amerikës. Qëllimi jonë është me u mbrojt nga një agresor’, shtoi ai.

RAPORTO