12.08.2019, 8:49

Haradinaj nuk ndalet, vazhdon të marrë vendime

Qeveria e Kosovës pritet të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me studentët.

Pavarësisht se është kryeministër në dorëheqje dhe në bazë të ligjeve e Kushtetutës nuk i lejohet marrja e vendimeve, Ramush Haradinaj, nuk ndalet.

Zyra e Kryeministrit të Kosovës ka bërë të ditur se Qeveria do të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me studentët.

Sot është Dita Botërore e Rinisë dhe pikërisht në këtë ditë do të shënohet edhe një marrëveshje bashkëpunimi.

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se Zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës, me rastin e 12 gushtit, Ditës Botërore të Rinisë, nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi lidhur me nevojat e studentëve dhe aktivitetet e tyre

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

Kjo marrëveshje pritet të nënshkruhet në ora 10:30 dhe ngjarja do të zhvillohet në ndërtesën e Qeverisë.

LEXO EDHE:  Bankat po i shkatërrojnë bizneset në Kosovë