Haradinaj nuk e ka ndërmend të tërhiqet, paralajmëron masa të reja

03.12.2018

“Reciprociteti është tjetër shkallë dhe mund të ndodhë. Është hapi i ardhshëm, por tash taksa po mjafton”. Kryeministri ka thënë se importi i produkteve nga Serbia është zero dhe ka shtuar se janë të paepur edhe në vendimin që të mos lejojnë të futet mall në vend me mbishkrime si “Kosova e Metohia”.

Haradinaj nuk e ka ndërmend të tërhiqet, paralajmëron masa të reja Foto: Ilustrim

“Reciprociteti është tjetër shkallë dhe mund të ndodhë. Është hapi i ardhshëm, por tash taksa po mjafton”.

Kryeministri ka thënë se importi i produkteve nga Serbia është zero dhe ka shtuar se janë të paepur edhe në vendimin që të mos lejojnë të futet mall në vend me mbishkrime si “Kosova e Metohia”.