Hapet aplikimi për studime master në Universitetin e Prishtinës, për vitin akademik 2021-2022

30.09.2021

Në këtë vit akademik, UP-ja do të regjistrojë 2228 studentë në programet studimore të 14 njësive akademike. Kushtet e përbashkëta të konkursit, mënyrën e përzgjedhjes, afatet dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim mund t’i gjeni duke klikuar KËTU. Aplikimi nis që sot dhe do të jetë i hapur deri më 6 tetor 2021, në orën 15:00.

Hapet aplikimi për studime master në Universitetin e Prishtinës, për vitin akademik 2021-2022 Foto: Ilustrim

Në këtë vit akademik, UP-ja do të regjistrojë 2228 studentë në programet studimore të 14 njësive akademike.

Kushtet e përbashkëta të konkursit, mënyrën e përzgjedhjes, afatet dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim mund t’i gjeni duke klikuar KËTU.

Aplikimi nis që sot dhe do të jetë i hapur deri më 6 tetor 2021, në orën 15:00.