[FOTO] Halil Kastrati i gëzon me shtëpi tri familje në Suharekë

Humanisti Halil Kastrati ka vazhduar traditën e tij, duke dhënë shtëpia në ditën e premte.

Kësaj radhe, Kastrati ka dhuruar tre shtëpia në qytetin e Suharekës. Familja Gega, Hysnia dhe Karagja janë përfitues të shtëpive. 

Gezim i madh, po vazhojme me dhurimin e çelesave

Edhe tri familje behen me shtepi te reja
I gezofshi 😊

Familja 4 anetareshe e Gezim Gega nga fshati Studenqan i Suharekes. Familja 4 anetareshe e Hashim Hysnia nga fshati Studenqan i Suharekes. Familja 3 anetarehse e Haki Karagja nga fshati Peqan i Suharekes.

RAPORTO