Halil Kastrati dhuron banesë LIVE në emisionin e Besim Dinës

19.01.2019

Humamisti, Halil Kastrati, ishte i ftuari i radhës në emisionin “OXYGEN” të Besim Dinës. Kastrati edhe të shtunën gëzoi një familje duke e bërë me banesë dhe duke ngjallë emocione edhe tek shikuesit si brenda emisionit, ashtu edhe tek ata në ekranit televizive. Lot dhe emocione të shumta për nënën Luljeta Bajrami dhe fëmijët e […]

Halil Kastrati dhuron banesë LIVE në emisionin e Besim Dinës Foto: Ilustrim

Humamisti, Halil Kastrati, ishte i ftuari i radhës në emisionin “OXYGEN” të Besim Dinës.

Kastrati edhe të shtunën gëzoi një familje duke e bërë me banesë dhe duke ngjallë emocione edhe tek shikuesit si brenda emisionit, ashtu edhe tek ata në ekranit televizive.

Lot dhe emocione të shumta për nënën Luljeta Bajrami dhe fëmijët e saj, kur marrin surprizën për dhurimin e banesës së re.