Gruaja e ish-Presidentit të Kosovës, pagë mujore, veturë dhe shofer

04.12.2018

Në një mbledhje të sotme Qeveria e Kosovës, mori vendim se gruas së ish Presidentit të Kosovës Ibrahim Rugova, gruaja e tij Fana Rugova, ti jepen një pagë mujore në vlerë prej 1 mijë euro në muaj si dhe veturë dhe shofer personal. Sot Qeveria e Kosovës e miratoi këtë propozim, që gruas së ish […]

Gruaja e ish-Presidentit të Kosovës, pagë mujore, veturë dhe shofer Foto: Ilustrim

Në një mbledhje të sotme Qeveria e Kosovës, mori vendim se gruas së ish Presidentit të Kosovës Ibrahim Rugova, gruaja e tij Fana Rugova, ti jepen një pagë mujore në vlerë prej 1 mijë euro në muaj si dhe veturë dhe shofer personal.

Sot Qeveria e Kosovës e miratoi këtë propozim, që gruas së ish presidentit të Kosovës, ti lejohen disa mjete financiare si një pagë mujore në vlerë prej 1 mijë euro si dhe i dhurohet një veturë dhe një shofer personal.