16.08.2019, 11:26

Gjetaj dhe Lluka përplasen në komisionin për persona të zhdukur

Gjatë takimit të radhës të Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur, Jahja Lluka, i ka thënë kryesuesit të këtij komisioni, Prenkë Gjetajt, se po bën propozim komunist.

Derisa po diskutohej për emrat e peronave që do të jenë pjesë e Komisionit, Gjetaj ka thënë se pesë anëtarët janë dakord për pjesëmarrje dhe këtu ka ndërhyrë Lluka.

“Ju kërkoj falje, por nuk po mundem pa fol. Ky propozim i juaji kryetar është propozim (mos me thënë) i pastër komunist. Krejt jemi – kurrkush s’jemi. Milliradi po thotë un nuk jam, ndërsa ti po thua edhe Millioradi”.

“Mos bëni komision me 30 vetë sepse keni me bërë vetëm një organizim. Bëjeni një këshill organizativ dhe ndani punët”.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

LEXO EDHE:  SBASHK-u paralajmëron grevë të përgjithshmenë shtator nëse mbyllen shkollat në Kamenicë