Gjest human, pemët vishen me xhaketa që t’i marrin njerëzit në nevojë

25.11.2018

Në Turqi dhe Bullgari, njerëzit kanë ndërmarrë një veprim human duke vendosur xhaketa dhe xhupa nëpër pemë për të pastrehët dhe ata me kushte të rënda ekonomike. Ky veprim humanitar ka filluar të bëhet edhe në Kosovë, përkatësisht në qytetin e Ferizajt.  

Gjest human, pemët vishen me xhaketa që t’i marrin njerëzit në nevojë Foto: Ilustrim

Në Turqi dhe Bullgari, njerëzit kanë ndërmarrë një veprim human duke vendosur xhaketa dhe xhupa nëpër pemë për të pastrehët dhe ata me kushte të rënda ekonomike. Ky veprim humanitar ka filluar të bëhet edhe në Kosovë, përkatësisht në qytetin e Ferizajt.