Gjest human, fëmijët kosovarë dorëzojnë në polici një portofol me shuma parash!

Gjest human, fëmijët kosovarë dorëzojnë në polici një portofol me shuma parash!
Fjolla Hoxha

22.06.2021 / Lajme

Rastet kur gjërat e vlefshme na humbin nuk janë të rralla dhe jo rrallë herë ndodh të humbet telefoni, portofoli apo edhe çelësat e makinës.

Se njerëzit e mirë ende ekzistojnë tregojnë vet rastet kur lajmërohen qytetarët që tregojnë se kanë gjetur gjësende të huaja.

Një veprim i mirë dy fëmijëve, treguan një kulturë të një qytetari të mirë, pasi që gjetën një portofol para të konsiderueshme. Të njëjtat i dorëzuan menjëherë në polici.

Këta janë fëmijët e ditës së sotme, sjellja e tyre është për lëvdatë.

Treguan sa të njerëzishëm janë dhe konfirmuan që policia është adresa e parë që i drejtohen.

Ata kanë gjetur një portofol me një sasi parash dhe të njëjtat i kanë dorëzuar policisë për t’ia kthyer më pas pronarit.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit