Gashi: Herën tjetër personi që solli dosjet, premtoi se do të sillte CD-të e jo vetëm material të shtypur

Avokati i angazhuar nga OVL e UÇK-së, Tomë Gashi, ka thënë para gazetarëve se sërish u vërtetua që për të tretën herë me radhë u dorëzuan dosje apo dokumente nga Gjykata Speciale, në zyrat e kësaj organizate.

Për të është e çuditshme dhe e pashpjegueshme se si dokumente kaq të rëndësishme përfundojnë në korridoret e kësaj organizate.

Siç ka thënë Gashi, personi sërish i ndryshëm nga herët e tjera, ka premtuar se do të dërgonte herën tjetër CD dhe jo vetëm materiale të printuara.

“Është hera e tretë që është informatë e njëjtë apo e ngjashme dhe personi i cili i ka sjell kishte premtuar se në të ardhmen do të kishte CDtë dhe jo vetëm material të printuar”, tha Gashi.

Sipas tij ajo që është thënë nga krerët e kësaj organizate tashmë është vërtetuar se gjykatat serbe bashkëpunojnë me Gjykatën Speciale me seli në Hagë.

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.