Çlirim Gashi
29.03.2019, 22:42

“FSK nuk mund të shkoj në Veri, nuk ka çka lyp atje!”

Sot ka folur për çështjen e sigurisë së Kosovës, nga jugu për Veriun, Komandanti i NATO-s, James Foggo.

Në mungesë të një piste helikopteri që solli admiralin e NATO-s, James Foggo, zbarkoi në një fushë sportive të një shkolle në Shtërpc.

Foggo në këtë Komunë e banuar me shumicë serbe, ai garantoi siguri edhe për tri komunat e tjera me përbërje etnike serbe.

Ai tha se Kosova është e sigurt gjithandej dhe se po pati telashe në Veri, FSK-ja nuk ka çka lyp atje.

Kujtojmë se kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka theksuar se FSK mund të operoj në tërë Kosovën.