[FOTO]Suharekë: Pavarësisht reshjeve të borës të gjitha rrugët janë të kalueshme

25.01.2019

Të gjitha rrugët janë të kalueshme edhe përkundër reshjeve të vazhdueshme të borës. “Reshjet e borës që kanë rënë mbrëmë gjatë natës dhe sot gjatë tërë ditës në Komunën e Suharekës, përkatësisht në zonat malore, kanë vështirësuar qarkullimin, por kanë qenë të kalueshme. Të kalueshme janë edhe në këto qaste”, thotë Enver Shabani, drejtor i […]

[FOTO]Suharekë: Pavarësisht reshjeve të borës të gjitha rrugët janë të kalueshme Foto: Ilustrim

Të gjitha rrugët janë të kalueshme edhe përkundër reshjeve të vazhdueshme të borës.

“Reshjet e borës që kanë rënë mbrëmë gjatë natës dhe sot gjatë tërë ditës në Komunën e Suharekës, përkatësisht në zonat malore, kanë vështirësuar qarkullimin, por kanë qenë të kalueshme.

Të kalueshme janë edhe në këto qaste”, thotë Enver Shabani, drejtor i Shërbimeve publike dhe emergjencës.

Janë tri makineri vazhdimisht në teren së bashku me ekipet për pastrim, të cilat po intervenojnë kudo që paraqitet nevoja për pastrim të borës.

Rruga për në fshatin Greiçec