Fondacioni Golden Eagle dhuron 350 veshje antibakteriale për mantelbardhët

Fondacioni Golden Eagle përmes një komunikate për media ka njoftuar se ekipet e këtij fondacioni tashmë kanë bërë shpërndarjen e veshjeve antibakteriale.

Fondacioni Golden Eagle ka ndarë 350 palë veshje antibakteriale me vlerë rreth 10 000 euro për mantelbardhët.

Veshjet janë ndar për Qendrën Klinike Universitare të Kosovës në Prishtinë, Spitalin Regjional të Prizrenit, Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Suharekë dhe Qendrën e Mjekësisë Familjare në Malishevë.

Gjate ditëve në vijim do të dhurohen edhe afer 100 pal veshje tjera.

RAPORTO