Fillon sanimi dëmtimeve në autostradën “Ibrahim Rugova”

Fillon sanimi dëmtimeve në autostradën “Ibrahim Rugova”
Herolind Bytyçi

23.08.2020 / Lajme

Ministria e Infrastrukturës përmes një njoftimi ka bërë të ditur se ka filluar sanimi i deformimeve dhe uljeve në autostradën “Ibrahim Rugova”.

Në kuadër të mirëmbjatjes, sot filluan sanimet e deformimeve dhe uljeve në shtresën qarkulluese në autostradën “Ibrahim Rugova”.

Ministria e Infrastrukturës është duke u kujdesur për të gjitha rrugët nacionale dhe autostradat, duke i sanuar prishjet që shkaktohen, për të mundësuar qarkullim normal të komunikacionit.

RAPORTO