Federata Evropiane i bën thirrje VV-së të ndalë sulmet ndaj gazetarëve

Federata Evropiane i bën thirrje VV-së të ndalë sulmet ndaj gazetarëve
Fjolla Hoxha

18.06.2021 / Lajme

Federata Evropiane e Gazetarëve i ka bërë thirrje Lëvizjes Vetëvendosje që të ndal fushatën kundër gazetarëve në Kosovë. Këtë reagim e ka bërë Ricardo Gutierrez, i cili mban edhe pozitën e Sekretarit të Përgjithshëm të Federatës Evropiane të Gazetarëve

Federata Evropiane e Gazetarëve i bën thirrje partisë politike Lëvizja Vetëvendosje që të ndaloj së shqetësuari gazetarët në Kosovë”, ka shkruar Gutierrez.

Këtë thirrje të Federatës Evropiane të Gazetarëve, Gutierrez, e ka bërë pasi gazetari, Berat Buzhala, ka bërë publike kampanjën e egër të përkrahësve të Lëvizjes Vetëvendosje në rrjete sociale.

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit