ExitPoll i KlanKosovës e nxjerrë LDK dhe LVV me 30%

Klan Kosova edhe kësaj here ka realizuar Exit Polle në qendrat kryesore të Kosovës, duke përfshirë edhe Suharekën nga ato të voglat, rezultatet e të cilave i ka publikuar menjëherë pas mbylljes së qendrave të votimit.

Një exitpoll i Klan Kosovë ka nxjerrë LDK dhe LVV si fituese të zgjedhjeve parlamentare në Kosovë duke udhëhequr me 30%.

Ndërsa PDK me 22.28%, AAK-PSD 10.58%, NISMA 4.41%.