Enver Hoxhaj i pranishëm në seancë për zgjedhjen e presidentit

Enver Hoxhaj i pranishëm në seancë për zgjedhjen e presidentit

Ushtruesi i detyrës së Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj dhe Bedri Hamza janë pjesë e seancës së jashtëzakonshme e cila po mbahet në Kuvendin e Kosovës, e që pritet të zgjidhet presidenti i ri i Kosovës.

Enver Hoxhaj para mediave nuk ka dhënë ndonjë deklatrat rreth kësaj seance dhe nuk ka dashur që të flasë për praninë e tij në Kuvendin e Kosovës, Hoxhaj ka thënë shkurt se flasin pasi të përfundojë seanca.

“Pasi ta përfundojmë flasim” ka thënë shkurt Enver Hoxhaj para mediave.

Rikujtojmë se Kuvendi i Kosovës me rreth dy orë vonesë ka nisur seancën për zgjedhjen e presidentit.

RAPORTO