Dalin pagesat për 2,230 lehona që kanë aplikuar gjatë muajit tetor

Ministri i Financave dhe Transferëve, Hekuran Murati, ka njoftuar se është bërë ekzekutimi i pagesës për për 2,230 lehona përfituese që kanë aplikuar gjatë muajit tetor.

10.11.2021 / Lajme

Dalin pagesat për 2,230 lehona që kanë aplikuar gjatë muajit tetor
Foto: Ilustrim

Ai përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se të enjten do të ekzekutohet pagesa e dytë edhe për lehonat që kanë aplikuar më herët, dhe tashmë janë në sistem.

Postimi i plotë:


Sot është ekzekutuar pagesa për 2,230 lehona përfituese që kanë aplikuar gjatë muajit tetor.

Ndërsa nesër do të ekzekutohet pagesa e dytë edhe për lehonat që kanë aplikuar më herët, dhe tashmë janë në sistem.

Gjithsej, mbi 4,400 përfituese.

Njëkohësisht, është ekzekutuar edhe pagesa retroaktive për shtesat për fëmijë, për 809 përfituese që muajin e kaluar i kishin llogaritë bankare jo-valide.

Këtë muaj kemi pasur fluks të madh aplikimesh dhe na ka marrë më shumë kohë validimi e procesimi i pagesave – mbi 90 mijë pagesa të procesuara gjithsej, pa llogaritur masat tjera të pakos.

Andaj shpresojmë në mirëkuptim për këtë vonesë, të cilën shpresojmë ta evitojmë muajve në vijim.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *