Ekskluzive, si u shkatërruan sportelet në Kalimash(Video)

02.04.2018

Në video shihen qartë persona të pajisur me mjete të rënda duke goditur sportelet dhe duke thyer çdo gjë brenda tyre deri në momentet e fundit edhe kur i vëjnë flakën.

Ekskluzive, si u shkatërruan sportelet në Kalimash(Video) Foto: Ilustrim

Në video shihen qartë persona të pajisur me mjete të rënda duke goditur sportelet dhe duke thyer çdo gjë brenda tyre deri në momentet e fundit edhe kur i vëjnë flakën.