07.11.2019, 17:31

Edhe nesër disa fshatra të Suharekës do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës nesër më 8 nëntor 2019.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa fshatra në Komunën e Suharekës për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës me datën 8 nëntor.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet në Komunën e Suharekës:

Data e punimit: 08-11-2019

1.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV FAN Mamusha (Kodi: 14000014) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00
Vendet: Leshan, Tërrnje, Nepërbisht, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

LEXO EDHE:  Deri më 25 nëntor nuk ka targa të automjeteve!

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.