E tërë Suhareka të dielën (16 dhjetor) 8 orë pa rrymë

13.12.2018

Përmes një njoftimi për media, KEDS tregon se gjatë ditëve në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike për arsye të vazhdimit të punimeve e mirëmbajtjes Më 16.12.2018 në NS 110/10 KV Theranda(Kodi:320) do të këtë ndërprerje totale prej orës 08:00 deri në ora 16:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim […]

E tërë Suhareka të dielën (16 dhjetor) 8 orë pa rrymë Foto: Ilustrim

Përmes një njoftimi për media, KEDS tregon se gjatë ditëve në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike për arsye të vazhdimit të punimeve e mirëmbajtjes

Më 16.12.2018 në NS 110/10 KV Theranda(Kodi:320) do të këtë ndërprerje totale prej orës 08:00 deri në ora 16:00.


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci, Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca,  bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi, Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani), Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku, Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co, Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova, Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva fresh, ETC, Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas ,Kfor, Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar, Fabrika Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura , Reshtan, Therande (nje pjese), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3 , Serbica Trepetica,Shpendija, Velezha dhe Caparci.
Arsyeja e ndërprerjes: Krijimin e kushteve të sigurisë gjatë punimeve elektromekanike të parapara për rehabilitimin e pajisjeve elektrike të tensionit të lartë.