E konfirmon PZAP s’ka ankesa, hapet rruga për shpalljen e rezultateve përfundimtare

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parastesa (PZAP) nuk ka pranuar asnjë ankesë deri më tani. këtë e ka konfirmuar për Ekonomia Online, Kryesuesi i Sekretarjatit të PZAP-së Mul Desku.

Ai ka treguar se deri më tani nuk ka ndonjë ankesë nga partitë dhe kandidatët dhe që kjo i hap rrugë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) që të shpallë rezultatet përfundimtare.