[E FUNDIT] Zyra e Kryeministrit i përgjigjet SuharekaOnline për reduktimet e rrymës

16.12.2018

Avni Arifi shef i kabinetit të Kryeministrit Ramush Haradinaj ka reaguar ndaj reduktimeve të tejzgjatura të energjisë elektrike.Nga zyra e kryeministrit kemi marr përgjigje nga Avni Arifi i cili tha se në Suharekë është ndërruar trafo e re por mbi të gjitha kryeministri Ramush Haradinaj është shumë i revoltuar me këtë gjendje. Portali ynë gjatë ditës i […]

[E FUNDIT] Zyra e Kryeministrit i përgjigjet SuharekaOnline për reduktimet e rrymës Foto: Ilustrim

Avni Arifi shef i kabinetit të Kryeministrit Ramush Haradinaj ka reaguar ndaj reduktimeve të tejzgjatura të energjisë elektrike.
Nga zyra e kryeministrit kemi marr përgjigje nga Avni Arifi i cili tha se në Suharekë është ndërruar trafo e re por mbi të gjitha kryeministri Ramush Haradinaj është shumë i revoltuar me këtë gjendje.


Portali ynë gjatë ditës i ka nisur letër të hapur zyrës së kryeministrit z.Ramush Haradinaj si dhe ka hapur një peticion. 

Me situatë pothuajse të njëjtë është përballur edhe Komuna e Fushë Kosovës.