[E FUNDIT] Tensione në Kuvendin zgjedhor të LDK-së

[E FUNDIT] Tensione në Kuvendin zgjedhor të LDK-së

Edhe Kuvendi i nëntë zgjedhor të LDK-së ka nisur me tensione.

“Gazeta Blic” merr vesh përmes burimeve brenda këtij Kuvndi zgjedhor se ish-kryetari i LDK-së Fatmir Sejdiu, nuk është pajtuar me statusin dhe rregulloren për t’u nominuar për kryetar të partisë, duke kërkuar që të hiqet kriteri për arritjen e 50% + 1 të votave për t’i hyrë garës.

I heshtur nuk ka qëndruar edhe numri dy i LDK-së Agim Veliu, i cili sipas burimeve të Blic ka shprehur kundërshtime që zgjedhja e kryetarit të ri të bëhet me aklomacion.

Ndryshe, emri i krytarit aktual Isa Mustafa, është përmendur si kandidat i mundshëm konsensual për kryetar partie.

RAPORTO