[E FUNDIT] Mbledhen mjetet e nevojshme për ARMEND SHUKOLLIN

25.12.2018

Të nderuar qytetarë të Komunës së Suharekës para pak minutave familjar të Armend Shukollit kanë kontaktuar me portalin SuharekaOnline duke dhënë lajmin e mirë që janë mbledhur të gjitha mjetet e nevojshme për Armend Shukollin. Njëherit falënderojnë të gjithë qytetarët për kontributin e dhënë duke bërë thirrje që për momentin nuk është e nevojshme të […]

[E FUNDIT] Mbledhen mjetet e nevojshme për ARMEND SHUKOLLIN Foto: Ilustrim

Të nderuar qytetarë të Komunës së Suharekës para pak minutave familjar të Armend Shukollit kanë kontaktuar me portalin SuharekaOnline duke dhënë lajmin e mirë që janë mbledhur të gjitha mjetet e nevojshme për Armend Shukollin.

Njëherit falënderojnë të gjithë qytetarët për kontributin e dhënë duke bërë thirrje që për momentin nuk është e nevojshme të mbledhen mjete të tjera.

Kështu që aksioni i paraparë për nesër nga të Rinjët e Qytetit është ANULUAR.

Kujtojmë se gjatë ditës ishte bërë fushatë masive për ndihmë për Armend Shukollin dhe brenda 1 dite është arritur të mbledhet shuma e nevojshme.