[E FUNDIT] Arriti Sami Lushtaku në Hagë

15.01.2019

Përmes një njoftimi në Facebook nga deputeti i Nismës, Milaim Zeka bëri të ditur se Sami Lushtakun e ka shoqërurar atë deri në Hagë, ku Sami Lushtaku, ish-komandanti i UÇK-së do të intervistohet nesër në orën 10:00. Pasi, Milaim Zeka dhe Sami Lushtaku arritën në Hagë, ata do të takohen me avokatin britanez. Po ashtu, […]

[E FUNDIT] Arriti Sami Lushtaku në Hagë Foto: Ilustrim

Përmes një njoftimi në Facebook nga deputeti i Nismës, Milaim Zeka bëri të ditur se Sami Lushtakun e ka shoqërurar atë deri në Hagë, ku Sami Lushtaku, ish-komandanti i UÇK-së do të intervistohet nesër në orën 10:00.

Pasi, Milaim Zeka dhe Sami Lushtaku arritën në Hagë, ata do të takohen me avokatin britanez.

Po ashtu, Milaim Zeka shtoi se Lushtaku do të merret në intervistë në Hagë nesër, ku do të fillojë nga ora 10:00.

Ndërsa, Zeka foli edhe për ish-komandantin e UÇK-së të zonës operative të Llapit, Rrustem Mustafa i njohur me nofkën “Remi” tha se “Akoma është duke u marrë në pyetje”.