[DUKE NDODHUR] Suharekë: Dhjetra qytetarë protestojnë para zyreve të KEDS-it

16.12.2018

Dhjetra qytetarë të Komunës sonë, vetëm si shenjë pakënaqësie ndaj Distributorit Keds Energy për mungesën e vazhdueshme të energjisë elektrike janë mbledhur para zyreve të KEDS-it në Suharekë!  Këtë e ka kofirmuar Bashkim Ndrecaj, deputet në Asamblenë Komunale në Suharekë dhe e ka cilësuar si paralajmërimin e fundit ndaj KEDS-it.

[DUKE NDODHUR] Suharekë: Dhjetra qytetarë protestojnë para zyreve të KEDS-it Foto: Ilustrim

Dhjetra qytetarë të Komunës sonë, vetëm si shenjë pakënaqësie ndaj Distributorit Keds Energy për mungesën e vazhdueshme të energjisë elektrike janë mbledhur para zyreve të KEDS-it në Suharekë! 

Këtë e ka kofirmuar Bashkim Ndrecaj, deputet në Asamblenë Komunale në Suharekë dhe e ka cilësuar si paralajmërimin e fundit ndaj KEDS-it.