17.07.2019, 10:16

Dorëzohet peticioni me mbi 10 mijë nënshkrime për heqjen e homologimit

Në Kuvendin e Kosovës po dorëzohet një peticion, ku po kërkohet që t’i jepet fund obligimit për homologim.

Atë tashmë e kanë nënshkruar mbi 10 mijë persona, peticion ky që është zhvilluar online.

Peticioni ka nisur nga ekonomisti Hekuran Murati, pas debatit në parlamentin e Kosovës për homologimin e automjeteve, ku po kërkohet që t’i jepet fund obligimit për homologim.

Në këtë peticion thuhet se prishja e monopolit nuk mjafton, por është duke u kërkuar që parlamenti të ndryshojë Ligjin për Automjete.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

LEXO EDHE:  Viti shkollor nuk nis me greva, nuk lejojmë testim të mësimdhënësve
/SuharekaOnline/