Dita kur Hashim Thaçi ia dha besën Erdoganit për dorëzimin e gylenistëve

31.03.2018

Sot, në një konferencë për media Presidenti tha se kushdo që është terrorist në Washinton dhe Bruksel është edhe në Kosovë. Nuk i përseriti fjalët e para një viti ku bënte krahasime të tërroristëve të Turqisë me ata të Kosovës.

Dita kur Hashim Thaçi ia dha besën Erdoganit për dorëzimin e gylenistëve Foto: Ilustrim

Sot, në një konferencë për media Presidenti tha se kushdo që është terrorist në Washinton dhe Bruksel është edhe në Kosovë. Nuk i përseriti fjalët e para një viti ku bënte krahasime të tërroristëve të Turqisë me ata të Kosovës.