Deri në fund të javës nga Prishtina organizohen 5 fluturime për në Zvicër, Gjermani dhe Itali

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës përmes një njoftimi ka bërë të ditur se deri në fund të muajit nga Prishtina do të organizohen 5 fluturime për në Zvicër, Gjermani dhe Itali.

Sipas njoftimit të ANP-së luten udhëtarët që t’i referohen fluturimeve të planifikuara deri në fund të muajit Maj 2020 e që janë:

27 Maj – GM 6043 Prishtinë-Zurich (ora 09:20) CHAIR
27 Maj – GM 6093 Prishtinë-Milano (ora 18:05)CHAIR
30 Maj – EW 5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 10:35) EUROWINGS
31 Maj- EW 5713 Prishtinë-Stutggart (ora 09:35) EUROWINGS
31 Maj GM 6903 Prishtinë-Milano (ora 14:05) CHAIR

Gjithashtu sipas ANP-së për fluturime në kthim luteni që të adresoni pyetjet tuaja në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, ndërsa për ndryshime eventuale të fluturimeve si dhe për bileta kontaktoni drejtpërdrejt Kompanitë Ajrore dhe Agjensionet.

LEXO EDHE:  Në QKUK po trajtohen 141 raste me Covid-19 pozitiv, 6 në gjendje të rëndë

Për më tej, ju lusim që të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e Ambasadave/Zyreve të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare.