Deputetja e PDK-së, Adelina Grainca kalon në Vetëvendosje

Deputetja e PDK-së, Adelina Grainca kalon në Vetëvendosje

Pas raundit të parë të votimit, në sallën e Kuvendit ka hyrë deputetja e PDK-së, Adelina Grainca.

Ajo është parë në hollin e sallës së bashku me kryeministrin Albin Kurti, dhe ka votuar në raundin e dytë.

Ndërkaq, lajmin për Telegrafin e kanë konfirmuar edhe nga Grupi Parlamentar i Vetëvendosjes.

Ndërkaq, PDK, dje kishte bojkotuar seancën, duke thënë se nuk do të marrin pjesë në votimin e Osmanit presidente, e as nuk do të ia bëjnë korumin e nevojshëm.

RAPORTO