Deputeti i LDK-së: Ne e kemi kandidaten për kryeministre

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli, ka thënë se ai në politikë është futur për parime dhe për të treguar moral, andaj nuk do ta votoj një koalicion AAK-Nisma-LDK. Ai po ashtu tha se dy partite, VV dhe LDK, është dashur të lëshojnë pe per te mos rrene qeveria.

Sipas tij, Osmani përfaqëson zërin e qytetarëve.

“A është dëgjuar zëri i kandidatës tonë për kryeministre, mendoj që kjo mënyrë e veprimit nuk na avancon neve si LDK, por më e rëndësishme është gjendja në të cilën jemi ne si Kosovë. LDK e ka një kandidat për kryeministër, është Vjosa. Në këto raste ne nuk kemi çka të veprojmë përtej asaj, por sidoqoftë Vjosa Osmani përfaqëson zërin e qytetarëve”, ka thënë ai te “T7”.

Avdyli ka thënë se ka lobuar, dhe ka punuar që koalicioni LDK-VV të funksionojë.

“Kam punuar në këtë koalicion, punova që të ndodhte”, ka theksuar tutje ai.

“Një program një fletë që nxjerret para deputetëve nuk ka vlerë. Në politikë jam futur për parime dhe moral. Kjo mendoj se përfaqëson më së miri frymën demoraktike” , shton ai.

RAPORTO