Deputetët bëjnë thirrje që rryma të shitet me çmimin e tregut

20.12.2018

Ndërprerjet e Energjisë Elektrike ditëve të fundit që po ndodhin shumë shpesh, sidomos në komunën e Suharekës e asaj të Deçanit, e bënë që jo veç Qeveria të mirret me këtë problem por edhe pjestarët e tjerë legjislativ. Kurse, nga Kuvendi, Kryetarja e Komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik Sala Berisha-Shala, ajo mori vendim që në […]

Deputetët bëjnë thirrje që rryma të shitet me çmimin e tregut Foto: Ilustrim

Ndërprerjet e Energjisë Elektrike ditëve të fundit që po ndodhin shumë shpesh, sidomos në komunën e Suharekës e asaj të Deçanit, e bënë që jo veç Qeveria të mirret me këtë problem por edhe pjestarët e tjerë legjislativ.

Kurse, nga Kuvendi, Kryetarja e Komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik Sala Berisha-Shala, ajo mori vendim që në këtë ditë të shkojë ta vizitioj Korporatën Energjetike të Kosovës, raporton Klan Kosova.

Sala Berisha-Shala shprehi se fajtor për reduktime është kompania KEDS dhe Kesko, e jo KEK-u që përderisa ka kuptuar një problem tjetër të kësaj kompanie të KEK-ut.