Dekorimi i Qytetit, Komuna e Suharekës shpenzoi 16 mijë euro, kurse Rahoveci shpenzoi vetëm 2 mijë euro

25.12.2018

Ditë më parë Kryetari i Komunës së Suharekës i shoqëruar nga shumë qytetarë, nga stafi i tij ka bërë hapjen solemne të dekorimit të qytetit për nder të festave të fundvitit, ky dekorim Kryetarit të Suharekës i kushtoi hiq më pak se 16.870 EURO. Edhe këtë vit si çdo vit tjetër të gjitha Komunat dekoruan […]

Dekorimi i Qytetit, Komuna e Suharekës shpenzoi 16 mijë euro, kurse Rahoveci shpenzoi vetëm 2 mijë euro Foto: Ilustrim

Ditë më parë Kryetari i Komunës së Suharekës i shoqëruar nga shumë qytetarë, nga stafi i tij ka bërë hapjen solemne të dekorimit të qytetit për nder të festave të fundvitit, ky dekorim Kryetarit të Suharekës i kushtoi hiq më pak se 16.870 EURO.

Edhe këtë vit si çdo vit tjetër të gjitha Komunat dekoruan qytetin e tyre për festat e fundvitit por i kushtoi mjaft sidomos Komunës së Suharekës ku i kushtoi 16.870 EURO, kurse Komuna e Rahovecit arriti që ta dekoroj qytetin me një buxhet prej 2 miijë euro.

Komuna e Rahovecit është njëra ndër komunat që ka shpenzuar më së paku buxhet për dekorimin e qytetit. Rahoveci sivjet është dekoruar me vetëm 2 mijë euro.

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi tregoi qëllimet e tij për dekorimin e qytetit: “Qëllimi im për sivjet ka qenë që qyteti të duket më bukur se vitet e kaluara, me një investim më të vogël! Sivjet kemi investuar vetëm 2 mijë euro në dekorim si komunë dhe më vjen mirë se deri tash qytetarët e kanë pritur shumë mirë”.

Lexo: [DOKUMENT] Dekorimi i qytetit i kushton Bali Muharremajt 16.870 EURO