Dalin pensionet me rritje në xhirollogaritë bankare

Pagesat për pensionistët sot kanë dalë me rritje, ka njoftuar ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica.

“Sot i procesuam për pagesë pensionet me rritje prej 20%, për kategoritë e pensionit bazë, pensionit familjar, pensionit invalidor të punës dhe pensionet e parakohshme të Trepçës, si dhe pensionet kontributive me rritje prej 15%, duke përfshirë edhe pagesën retroaktive të muajit janar”, njofton Reçica në Facebook.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Reçica ka shtuar se mbetet i përkushtuar që edhe në vijim, brenda mundësive buxhetore të vazhdojnë me rritjen e pensioneve edhe për kategoritë tjera të përfituesve të skemave sociale dhe pensionale, transmeton RTK.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
RAPORTO