COVID-19, Zemaj paralajmëron mbyllje të sërishme

I ftuar mbrëmë ministri i shëndetësisë, Armend Zemaj, ndër tjera ka treguar se mund të kemi sërish mbyllje, por duke u munduar ta ruajmë shëndetin mendor dhe mirëqenien sociale të secilit.

Asnjëherë nuk e përjashtojmë mbylljen sërish, nëse nuk iu përmbahemi masave mbrojtëse ndaj Covid-19. Na nevoitet një mbyllje që shtatori të na gjej më mirë

Një mbyllje duke u munduar ta lejojmë zhvillimin e jetës, por me kufizime të orareve të lëvizjes, që planifikohet të bëhet brenda këtij muaji”, ka thënë Zemaj.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.