Çka do të ndodhë sot në vend, këto janë ngjarjet kryesore

02.12.2023

Ngjarjet e datës 2 dhjetor Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere shqyrton Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës për vitin 2024. (Kuvendi i Kosovës, salla C-203, ora 10:00) Grupi Parlamentar i AAK-së mban konferencë për media. (Holli i Kuvendit të Kosovës, ora 11:00) Kryetari i Degës së LDK-së në Gjilan Lutfi Haziri mban […]

Çka do të ndodhë sot në vend, këto janë ngjarjet kryesore Foto: Ilustrim

Ngjarjet e datës 2 dhjetor

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere shqyrton Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës për vitin 2024. (Kuvendi i Kosovës, salla C-203, ora 10:00)

Grupi Parlamentar i AAK-së mban konferencë për media. (Holli i Kuvendit të Kosovës, ora 11:00)

Kryetari i Degës së LDK-së në Gjilan Lutfi Haziri mban konferencë për media. (Selia e LDK-së, Gjilan, ora 12:00)