Blerim Kuçi thotë se janë zhbllokuar llogaritë e Telekomit

Blerim Kuçi thotë se janë zhbllokuar llogaritë e Telekomit
Herolind Bytyçi

28.07.2020 / Lajme

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka thënë se janë zhbllokuar llogaritë e Telekomit.

Kuçi në profilin e tij ka shkruar se pas shumë përpjekjeve, sot arritëm dakordimin për zhbllokimin e llogarive të Telekomit të Kosovës.

“Pas shumë përpjekjeve, sot arritëm dakordimin për zhbllokimin e llogarive të Telekomit të Kosovës.

Nga nesër llogaritë do t’i kthehen normalitetit dhe jemi të përkushtuar që Telekomi i Kosovës të operojë me përformancë të lartë.

U bëjmë thirrje punëtorëve të Telekomit që të qetësohen dhe të punojnë për një të ardhme më të mirë të kësaj ndërmarrje” ka shkruar Kuçi.

RAPORTO