Blerim Kuçi i ndryshon fjalët për dorëheqje: “E kemi votimin e ushtrisë”

06.12.2018

Blerim Kuçi në një debat i cili është zhvilluar nga RTV Dukagjini “Debat Plus” me Ermal Pandurin, deputeti tha se do të japë dorëheqje nga premtimet që i kam bërë kohë më parë. Kuçi deputet i koalicionit qeverisës tha se formimi i ushtrisë dhe arritja e një kompromisi për dialogun janë çështje më me rëndësi se […]

Blerim Kuçi i ndryshon fjalët për dorëheqje: “E kemi votimin e ushtrisë” Foto: Ilustrim

Blerim Kuçi në një debat i cili është zhvilluar nga RTV Dukagjini “Debat Plus” me Ermal Pandurin, deputeti tha se do të japë dorëheqje nga premtimet që i kam bërë kohë më parë.

Kuçi deputet i koalicionit qeverisës tha se formimi i ushtrisë dhe arritja e një kompromisi për dialogun janë çështje më me rëndësi se liberalizimi i vizave. Deputeti tha se “Deri në votimin e ushtrisë do të mbetem deputet, por do të rishikoj pozicionin tim”.

Ai gjatë debatit shprehi se data 14 dhjetor për votimin e ushtrisë është shumë e rëndësishme, por ai tha se unë do ta mbajë qëndrimin tim, po ashtu Kuçi tha se liberalizimi i vizave nuk është asgjë po të krahasojmë me votimin e transformimit të FSK-së në Ushtri, ose dialogun me shtetin fqinjë. “Liberalizmi për mua është i parëndësishëm në krahasim me ushtrinë dhe përmbylljen e dialogut” shtoi Kuçi.

“Jam munduar të jem i përgjegjshëm me votuesit e mi dhe besoj se deri tani i tillë kam qenë…Nuk kam pasur asnjë aferë edhe në funksione tjera. Puna më e vështirë është ajo e kryetarit të komunës”, shprehi Blerim Kuçi.