Bislimi sot raporton në Komisionin për Integrime Evropiane

26.01.2024

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi, sot do të raportojë në Komisionin për Integrime Evropiane. Bislimi do të raportojë nga ora 10:00 në një sallë të Kuvendit të Kosovës.

Bislimi sot raporton në Komisionin për Integrime Evropiane Foto: Ilustrim

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi, sot do të raportojë në Komisionin për Integrime Evropiane.

Bislimi do të raportojë nga ora 10:00 në një sallë të Kuvendit të Kosovës.