BIK-u ka një njoftim të rëndësishëm për faljen e namazit

30.10.2021

Ora sonte do të ndryshohet për 60 minuta prapa, andaj rrjedhimisht edhe oraret e faljes së namazëve do të ndryshojnë. Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar për kohët e namazit për nesër dhe për muajin nëntor. Ata kanë postuar takvimin zyrtar i Bashkësisë Islame të Kosovës. Njoftimi i plotë: Duke filluar nga mesnata e sotme […]

BIK-u ka një njoftim të rëndësishëm për faljen e namazit Foto: Ilustrim

Ora sonte do të ndryshohet për 60 minuta prapa, andaj rrjedhimisht edhe oraret e faljes së namazëve do të ndryshojnë.

Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar për kohët e namazit për nesër dhe për muajin nëntor.

Ata kanë postuar takvimin zyrtar i Bashkësisë Islame të Kosovës.

Njoftimi i plotë:

Duke filluar nga mesnata e sotme bëhet ndërrimi i orës.
Ora sonte do të ndryshohet për 60 minuta prapa, andaj rrjedhimisht edhe oraret e faljes së namazëve do të ndryshojnë.
Për kohët e namazit për nesër dhe për muajin nëntor mund të informoheni nga takvimi zyrtar i Bashkësisë Islame të Kosovës:

Kohët e namazit për neser, e diele – 31.10.2021
Imsaku: 4:27
Lindja e Diellit: 6:02
Dreka: 11:24
Ikindia: 14:15
Akshami: 16:38
Jacia: 18:10

Aplikacioni zyrtar i takvimit;
https://play.google.com/store/apps/details…
Takvimi zyrtar dokument;
https://bislame.net/download/takvimi-2021-kohet-e-namazit