Bie orteku në Brezovicë, një i vdekur!

26.01.2019

Sipas një informacioni nga Qendra e Skijimit në Brezovicë ka rënë një ortek në vendin e quajtur “Folea e Shqiponjës” dhe dy të rinjë fatkeqësisht kanë qenë duke skijuar në këtë vend. Fatkeqësht njëri ka humbur jetën ndërsa personi dytë është gjetur i gjallë. Ilir Morina, drejtori i Agjencisë për Mbrojtje të Mjedisit në Kosovë, […]

Bie orteku në Brezovicë, një i vdekur! Foto: Ilustrim

Sipas një informacioni nga Qendra e Skijimit në Brezovicë ka rënë një ortek në vendin e quajtur “Folea e Shqiponjës” dhe dy të rinjë fatkeqësisht kanë qenë duke skijuar në këtë vend.

Fatkeqësht njëri ka humbur jetën ndërsa personi dytë është gjetur i gjallë.
Ilir Morina, drejtori i Agjencisë për Mbrojtje të Mjedisit në Kosovë, ka thënë se nga orteku që ndodhi në Brezovicë, një person ka vdekur.

Apelojmë tek të gjithë qytetarët për kujdes të shtuar nga reshjet e fundit të dëborës.