Bie numri i pacientëve të spitalizuar që po trajtohen për COVID-19

Numri i të infektuarve me COVID-19 të cilët po trajtohen në QKUK dhe në Spitalet e Rajonale të Kosovës ditëve të fundit ka shënuar rënie.

Një gjë të tillë e ka bërë të ditur zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti, i cili përmes një postimi në facebook ka njoftuar se në QKUK dhe në spitalet rajonale po trajtohen gjithsej 592 pacientë, shkruan SuharekaOnline.

Gjithashtu, bëhet e ditur se nga 592 pacient gjithsej që janë të spitalizuar, 396 prej tyre janë pozitiv me COVID-19.

Imazhi mund të përmbajë: ‎text that says '‎****** Republika Kosoves Republika Kosova-Republic of Kosovo Qeveria-Vlada-Government Sherbimi Spitalor dhe Klinik Uniy versitar Kosoves-( SHSKUK) Univerzitetska Bolnička Klinička Služba Kosova-(UBKSK) Kosova Hospital and University rsity Clinical Service ofKosovo (HUCSK) Qendra Klinike Universitare Kosoves-U ersitetski etski Klinikck entar Kosova- University Clinical Center of Kosovo ي Raporti dates:25 Dhjetor 2020 SHERBIMI KLINIK Totali rasteve te spitalizuara dhe atyre me Covid-19 592 Paciente ne trajtim 7 Nerespiratore 30 CPAP 415 02 396 Tekonfirmuar ne Covid19- shtrire ne klinika dhe spitale‎'‎

Gjithashtu, sot është bërë kategorizimi i ri i komunave në bazë të rrezikshmërisë së përhapjes së COVID-19, ku Komuna e Suharekës është renditur përsëri në zonën e gjelbër.

No photo description available.
RAPORTO